Advertisement

Bosbranden Zuid-Frankrijk - Vlamingen in de Franse Var zien hevige bosbranden met lede ... : Eerder kampte de regio met een hittegolf.

Bosbranden Zuid-Frankrijk - Vlamingen in de Franse Var zien hevige bosbranden met lede ... : Eerder kampte de regio met een hittegolf.. Door de warmte en hevige wind is al meer dan 1400 hectare bos in vlammen opgegaan. Maandag 24 juli is 1400 hectare bos (zo'n 2800 voetbalvelden). Frankrijk heeft 750 brandweerlieden ingezet om de grote bosbrand te bestrijden. Een nederlands gezin dat naast ons op de camping stond is in de haast de luiers voor hun kindje vergeten. In het zuiden van frankrijk zijn in de nacht van maandag op dinsdag zo'n 650 brandweerlieden druk in de weer om verschillende grote bosbranden te bestrijden.

Afgelopen nacht overkwam het wéér. Zo'n 12.000 mensen zijn geëvacueerd, daarbij ook heel wat belgen die op vakantie zijn in. Frankrijk heeft 750 brandweerlieden ingezet om de grote bosbrand te bestrijden. Nu zijn er bosbranden in de omgeving van nice en st. Talloze mensen moesten tot nu toe geëvacueerd worden:

Rook van Siberische bosbranden bereikt Noordpool: "primeur ...
Rook van Siberische bosbranden bereikt Noordpool: "primeur ... from www.dewereldmorgen.be
In het noordoosten van spanje en het zuiden van frankrijk zijn honderden brandweerlieden ingezet om de bosbranden daar te bestrijden. In het zuiden van frankrijk woeden er verschillende zware bosbranden. In het zuiden van frankrijk en op het eiland corsica kunnen bosbranden voorkomen. En elke week een recept. De wind dreef de rook en asdeeltjes richting de zee. Het zuiden van frankrijk en het eiland corsica hebben te maken met grote bosbranden. In het zuiden van frankrijk zijn in de nacht van maandag op dinsdag zo'n 650 brandweerlieden druk in de weer om verschillende grote bosbranden te bestrijden. In het zuiden van frankrijk woeden op het moment hevige bosbranden.

Ze krijgen daarbij hulp van blusvliegtuigen.

En elke week een recept. In het noordoosten van spanje en het zuiden van frankrijk zijn honderden brandweerlieden ingezet om de bosbranden daar te bestrijden. Talloze mensen moesten tot nu toe geëvacueerd worden: Minstens 7.000 hectare bos is al verwoest. In het zuiden van frankrijk woeden er verschillende zware bosbranden. Volgens de brandweer was er omstreeks 19.30 uur zeker 250 hectare grond afgebrand, ofwel een oppervlakte zo groot als ongeveer 500 voetbalvelden. In het zuiden van frankrijk zijn gistermiddag hevige bosbranden uitgebroken, net als op het eiland corsica. Honderden hectaren bos zijn al vernield en de brandweer heeft de grootste moeite om het vuur onder controle te houden, omdat er. Eerder kampte de regio met een hittegolf. Zo'n 12.000 mensen zijn geëvacueerd, daarbij ook heel wat belgen die op vakantie zijn in. In het zuiden van frankrijk woeden op het moment hevige bosbranden. Vooral in de zomermaanden, bij lange droge periodes, kunnen deze veel schade aanrichten. Door edwin hagenouw | 25 juli 2017.

Afgelopen nacht overkwam het wéér. In het noordoosten van spanje en het zuiden van frankrijk zijn honderden brandweerlieden ingezet om de bosbranden daar te bestrijden. Zoals elk jaar is er in de zomer een flinke kans op bosbranden hier in het zuiden. Door edwin hagenouw | 25 juli 2017. Geen gewonden het vuur strekt zich uit over een oppervlakte van ongeveer zeshonderd hectare.

Honderden brandweerlieden ingezet tegen bosbranden Zuid ...
Honderden brandweerlieden ingezet tegen bosbranden Zuid ... from hoekifm.nl
Volgens de brandweer was er omstreeks 19.30 uur zeker 250 hectare grond afgebrand, ofwel een oppervlakte zo groot als ongeveer 500 voetbalvelden. In het zuiden van frankrijk woeden er verschillende zware bosbranden. Vooral in de zomermaanden, bij lange droge periodes, kunnen deze veel schade aanrichten. Bij twee bosbranden, de ergste die deze zomer in frankrijk plaatsvonden, is gisteren minstens 2.600 hectare natuur in de vlammen opgegaan. Zoals elk jaar is er in de zomer een flinke kans op bosbranden hier in het zuiden. Zo'n 12.000 mensen zijn geëvacueerd, daarbij ook heel wat belgen die op vakantie zijn in. In het noordoosten van spanje en het zuiden van frankrijk zijn honderden brandweerlieden ingezet om de bosbranden daar te bestrijden. Maandag 24 juli is 1400 hectare bos (zo'n 2800 voetbalvelden).

Door de warmte en hevige wind is al meer dan 1400 hectare bos in vlammen opgegaan.

Door edwin hagenouw | 25 juli 2017. 10.000 mensen zijn op de vlucht voor de bosbranden in het zuidoosten van frankrijk. Ook zijn twaalf campings in het gebied geëvacueerd. Vooral in de zomermaanden, bij lange droge periodes, kunnen deze veel schade aanrichten. Aanhoudende warmte en harde wind veroorzaken in het zuiden van frankrijk en op het eiland corsica hevige bosbranden. Frankrijk heeft 750 brandweerlieden ingezet om de grote bosbrand te bestrijden. In het noordoosten van spanje en het zuiden van frankrijk zijn honderden brandweerlieden ingezet om de bosbranden daar te bestrijden. Zo'n 12.000 mensen zijn geëvacueerd, daarbij ook heel wat belgen die op vakantie zijn in. Een nederlands gezin dat naast ons op de camping stond is in de haast de luiers voor hun kindje vergeten. Heeft iemand een idee hoe de situatie bij frejus is? In het zuiden van frankrijk woeden nog altijd hevige bosbranden. In het zuiden van frankrijk en op het eiland corsica kunnen bosbranden voorkomen. In het zuiden van frankrijk woeden op het moment hevige bosbranden.

Door edwin hagenouw | 25 juli 2017. De wind dreef de rook en asdeeltjes richting de zee. Zo'n 12.000 mensen zijn geëvacueerd, daarbij ook heel wat belgen die op vakantie zijn in. In het zuiden van frankrijk zijn gistermiddag hevige bosbranden uitgebroken, net als op het eiland corsica. In het zuiden van frankrijk woeden er verschillende zware bosbranden.

Duizenden mensen geëvacueerd en campings ontruimd in Zuid ...
Duizenden mensen geëvacueerd en campings ontruimd in Zuid ... from images0.persgroep.net
Afgelopen nacht overkwam het wéér. Zo'n 12.000 mensen zijn geëvacueerd, daarbij ook heel wat belgen die op vakantie zijn in. Heeft iemand een idee hoe de situatie bij frejus is? Honderden hectaren bos zijn al vernield en de brandweer heeft de grootste moeite om het vuur onder controle te houden, omdat er. Geen gewonden het vuur strekt zich uit over een oppervlakte van ongeveer zeshonderd hectare. Frankrijk heeft 750 brandweerlieden ingezet om de grote bosbrand te bestrijden. Ze krijgen daarbij hulp van blusvliegtuigen. Ook zijn twaalf campings in het gebied geëvacueerd.

Het zuiden van frankrijk en het eiland corsica hebben te maken met grote bosbranden.

Nu zijn er bosbranden in de omgeving van nice en st. Volgens de brandweer was er omstreeks 19.30 uur zeker 250 hectare grond afgebrand, ofwel een oppervlakte zo groot als ongeveer 500 voetbalvelden. In het zuiden van frankrijk woeden er verschillende zware bosbranden. In het zuiden van frankrijk woeden op het moment hevige bosbranden. In het noordoosten van spanje en het zuiden van frankrijk zijn honderden brandweerlieden ingezet om de bosbranden daar te bestrijden. De wind dreef de rook en asdeeltjes richting de zee. 10.000 mensen zijn op de vlucht voor de bosbranden in het zuidoosten van frankrijk. Het zuiden van frankrijk en het eiland corsica hebben te maken met grote bosbranden. Maandag 24 juli is 1400 hectare bos (zo'n 2800 voetbalvelden). Eerder kampte de regio met een hittegolf. In het zuiden van frankrijk zijn in de nacht van maandag op dinsdag zo'n 650 brandweerlieden druk in de weer om verschillende grote bosbranden te bestrijden. In het zuiden van frankrijk woeden nog altijd hevige bosbranden. Aanhoudende warmte en harde wind veroorzaken in het zuiden van frankrijk en op het eiland corsica hevige bosbranden.

Posting Komentar

0 Komentar